Kennismakingsgesprek

Het woordje 'kennismakingsgesprek' zegt het eigenlijk al. De eerste kennismaking tussen het bruidspaar en de fotografe. Tijdens dit gesprek bespreken we natuurlijk jullie trouwdag. Geen zorgen, op dit moment hoeft er nog geen heel draaiboek klaar te liggen. Wel vind ik het erg leuk om te horen hoe jullie dag eruit gaat zien en aan welke tijden jullie zitten te denken. Wordt het een buitenbruiloft met veel familie en vrienden? Of juist een heel intiem feest met de meest dierbare mensen om jullie heen? Misschien kan ik jullie wat kleine tips geven qua planning voor de fotografie. Zo krijg ik een goed beeld wat jullie voor ogen hebben voor de dag. 

Jullie als koppel / Ik als bruidsfotograaf

Natuurlijk ben ik super benieuwd naar wie jullie zijn en hoe jullie elkaar hebben ontmoet! Deze verhalen zijn altijd leuk om te horen, maar voor jullie ook zeker leuk om te vertellen. Natuurlijk vraag ik ook om het huwelijksaanzoek, want dat is ten slotte de reden waarom we tegenover elkaar zitten. Uiteraard mogen jullie ook weten wie ik ben. Ik vertel hoe ik te werk ga, maar ook wat meer over mijn achtergrond en mijn passie voor de fotografie. 

Ik nodig jullie graag uit bij mij thuis

Het kennismakingsgesprek vindt bij mij thuis in Cuijk plaats. Hierdoor kan ik jullie iets persoonlijks van mij laten zien. Hier krijgen jullie verschillende beelden te zien van bruidsreportages op mijn computer, maar natuurlijk ook de albums met de onwijs grote keuze van kleurenstalen. Is het voor jullie echt niet mogelijk om op kort termijn naar Cuijk te komen of wonen jullie te ver weg? Laat dit mij dan zeker weten, want voor alles is een oplossing! Maar mijn voorkeur gaat toch wel naar het 'live' gesprek, onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. 

Na het kennismakingsgesprek

Nadat we gezellig hebben gekletst en wat meer weten over elkaar, hoop ik dat we elkaar gedag zeggen met een grote glimlach en natuurlijk een goed gevoel. Ik stuur jullie hierna een mailtje met hierin de prijsopgave van alles wat we hebben besproken en dan zien we elkaar hopelijk weer op jullie huwelijk. 

Hopelijk ontmoet ik jullie snel!