Chantal & Paul

Robin & Michael

Marieke & Gert-JanDenk eens aan die mooi blik, een traan, een zoen, een knuffel!
Al deze mooie emoties zijn te zien op jullie speciale dag.

Sinds 2016 ben ik me gaan specialiseren in Bruidsfotografie. Na de eerste bijzondere dag, waar ik aanwezig mocht zijn wist ik dat de Bruidsfotografie een onderdeel moest worden van Mariola Fotografie.

 

Wat mag ik hiermee toch een bijzonder moment fotograferen uit het leven van het bruidspaar. Dit was al erg speciaal, maar de reactie van de bruid en bruidegom, tja ik werd er misschien wel een beetje stil van. Het compliment over mijn rust op deze dag, hoe onopvallend ik was en geweldig afgeleverd materiaal.

 

Na jullie grote dag ga ik zorgvuldig aan de slag, zoek ik de mooiste beelden uit en zorg voor een mooie heldere nabewerking. Alle puntjes worden op de 'i' gezet, zodat jullie de foto's in ontvangst kunnen nemen.

 

Gaan jullie trouwen en willen jullie een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, waarin we alle mogelijkheden en opties bespreken? Neem dan ruim op tijd contact met mij op, zodat ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben.

 

Hopelijk ontmoet ik jullie snel!

 Een persoonlijk trouwalbum van jullie trouwdag.

De mooiste foto’s, de belangrijkste momenten en de kleinste details!
Een prachtige herinnering die je telkens opnieuw kan beleven.

Prijzen & Pakketten

Een werkwijze, een planning, een goed gevoel. Het komt er allemaal bij kijken. Misschien een speciale wens of een leuk idee?